Salgs- og leveringsbetingelser

Umiddelbart efter godkendelse af handelen modtager du en mail med ordrekvittering med oplysning om din ordre samt oplysninger til betaling. Modtager du ikke denne mail - kan det skyldes 1) din mailadresse er indtastet med fejl, 2) din mailboks er evt. fyldt, 3) den er frasorteret i spamfilter. I så fald send venligst en mail til gb@bogtikken.dk så vi kan kvittere ordren manuelt.

Sælger er Antikvariat BogTikken v./Jette Bank Lauridsen, Klokkelyngen 11, 8643 Ans By. BogTikken er 100% net-antikvariat uden fysisk butik, der kan besøges. Vi kan ringes til på 4561693440, eller du er velkommen til at sende en mail hvis du har spørgsmål.

BogTikken sælger unikke brugte bøger. Før køb har du mulighed for at printe den udvidede beskrivelse af bogen - og kan sammenholde denne med bogen du modtager.

Med forbehold for tastefejl er de bøger du ser i BogTikken på lager. Når bogen købes forsvinder den fra butikken.

Priser afspejler at varerne er brugte bøger, men er også bestemt af udbud/efterspørgsel. Alle priser er fastsat af BogTikken. Priser er inkl. 20% brugtmoms der ikke er fradragsberettiget.

Forsendelse sker via Postnord som brev eller postpakke afhængigt af vægt/værdi. Inden for DK betaler du uanset ordrens størrelse 40 kr inkl. 25 % moms,Hvis der ønskes  Quickbrev ( kommer hurtigst muligt frem ) afventes mail ang pris. (afhængig af vægt) .Bestillinger afsendes normalt samme dag betaling indgår. Der påløber ingen ekstraudgifter til emballage og lignende.


Se i øvrigt "Forsendelse/Shipping"

Om betaling. Du vælger mellem forudbetaling via netbank/konto-overførsel, betaling via fremsendelse af check ,betaling via MobilePay eller PayPal. Ved betaling bedes du anføre det ordrenummer du modtager i ordrebekræftelsen (ikke ordrekoden). Der er ikke mulighed for fremsendelse pr. efterkrav.

Modtager vi ikke betaling indenfor 5 dage fra ordreafgivelsen, forbeholder vi os ret til at slette ordren. Ønsker du længere betalingsfrist kan det aftales, og du er velkommen til at sende os en mail herom så vi kan aftale nærmere.

Ved salg til offentlige institutioner fremsendes ordren til efterfølgende betaling via elektronisk faktura. Vælg "Forudbetaling netbank" og husk at anføre EAN nummer.

Ved salg til etablerede selskaber fremsendes ordren normalt vedlagt faktura til betaling.

Ifølge "Forbrugeraftaleloven" har privatpersoner ved e-handel 14 dages fortrydelsesret regnet fra modtagelsen. Fortryder du, skal varen returneres i væsentligt samme stand som modtaget af dig, og du betaler returnerings-omkostningerne. Så snart vi modtager varen og har haft lejlighed til at undersøge den, tilbageføres det betalte til dig. Husk i så fald at oplyse dit register- og kontonummer så der kan ske tilbageførsel.

Du har 2 års reklamationsret. Der er dog tale om unikke brugte varer, hvorfor undtagelsesbestemmelserne om ombytning kan være gældende. Vi forsøger at give så dækkende en beskrivelse af varen som muligt. Er varen ved modtagelsen væsentligt mangelfuld i forhold til denne beskrivelse betaler vi dine forsendelsesomkostninger ved returnering.

De oplysninger du giver ved bestilling (navn, adresse, email, telefonnummer, køb) behandles jf. Persondataloven naturligvis fortroligt, og ingen oplysninger overgives i nogen form til andre. Oplysningerne lagres kun på sikker server hos vor udbyder, Scannet A/S.


BogTikken v/Jette Bank Lauridsen - Klokkelyngen 11 - 8643 Ans By - Telefon +4561693440 - E-mail gb@bogtikken.dk - CVR 36275995
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside